Institūts “BIOR” piedāvā pārtikas apritē iesaistītajiem uzņēmējiem un privātpersonām apmācības “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”.
Apmācību laikā tiks nodrošinātas pārtikas apritē strādājošajiem darbiniekam minimāli nepieciešamās zināšanas par pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu. Noklausoties šo kursu, semināra dalībnieki saņems dokumentu, kas atbilstoši normatīvi tiesisko aktu prasībām dod viņiem tiesības strādāt pārtikas apritē.
Mācību saturs tiks nodrošināts atbilstoši Ministru Kabineta 545.noteikumiem “Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā”.
Kursa ilgums – 3h.
Kontakttālrunis: 29530505 (Personāla nodaļa) vai arī pieteikties var rakstot uz e-pastu personals@bior.lv
Apmācību “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” saturs:
Vispārīgā daļa:
Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
Personāla higiēnas prasības
Pārtikas higiēna:
Apmācību “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” maksa
Seminārs “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” | Cena EUR bez PVN | Cena EUR ar PVN |
Institūta BIOR telpās (par katru klausītāju) | 13,82 | 16,72 |
Klienta telpās (par katru klausītāju) | 7,67 | 9,28 |