- BIOR zinātnieki 1. un 2. jūnijā piedalīsies Starptautiskajā simpozijā Berlīnē ES projekta SPICED ietvaros
- Šī gada 31.decembrī noslēgsies 7. Ietvara programmas projekta SPICED (Nr.312631) piektais starpposms.
- Sekmīgi norit 7. Ietvara programmas projekta SPICED (Nr.312631) pirmā posma pārskata vērtēšana, kuru apstiprina Eiropas Komisija. Institūts BIOR sagatavoja zinātnisko un finanšu atskaiti, kas tik iesniegta galvenajam partnerim kopējās atskaites sagatavošanai.
- Īstenojot 7. Ietvara programmas projektu „Garšvielu un garšaugu Eiropas tirdzniecības tīklu nosargāšana pret tīšu, nejaušu vai dabisku bioloģisko un ķīmisko piesārņojumu (SPICED)” (Nr.312631), šī gada otrajā pusgadā 4. darba pakas „Ķīmiskās bīstamības” ietvaros tiek gatavota apskata publikācija par dažādu instrumentālo un hemometrisko metožu pielietošanu piesārņotāju noteikšanai garšvielās.
- Zinātniskajā institūtā "BIOR" tiek īstenots 7. Ietvara programmas projekts „Garšvielu un garšaugu Eiropas tirdzniecības tīklu nosargāšana pret tīšu, nejaušu vai dabisku bioloģisko un ķīmisko piesārņojumu (SPICED)” (Nr.312631)
- Šī gada pirmajā pusgadā tiek turpināts darbs 4. darba pakas „Ķīmiskās bīstamības” ietvaros.
SPICED projekta mājaslapa: www.spiced.eu