Seminārs “Jaunākās kvalitātes kontroles metodes pārtikas ražošanā”
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts “BIOR” rīko bezmaksas semināru “Jaunākās kvalitātes kontroles metodes pārtikas ražošanā”.
Seminārs paredzēts pārtikas pārstrādes uzņēmumu kvalitātes kontroles laboratoriju ekspertiem, uzņēmumu kvalitātes kontroles nodaļu speciālistiem, pārtikas jomā strādājošām diagnostikas laboratorijām, Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāvjiem, Zemkopības ministrijas, kā arī Slimību profilakses un kontroles centra pārstāvjiem. Seminārā aicinām piedalīties arī laboratorijas reaģentu un materiālu izplatītājus.
Seminārā tiks stāstīts par jaunākajām zinātniskajām metodēm, kuras ir iespējams izmantot pārtikas kvalitātes nodrošināšanā.
Semināra norises datums un laiks: 2019. gada 21. maijs, plkst. 9.00
Norises vieta: Lejupes iela 3, Institūta “BIOR” zāle
Pieteikšanās semināram līdz 2019. gada 20. maijam, pa e-pastu bior@bior.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto uzņēmumu un kontaktinformāciju, vai pa tālruni 67620526.
Semināra programma piejama šeit.
Seminārs tiek organizēts projekta Nr.1.1.1.1/16/A/258 «Inovatīvu instrumentāli analītisko metožu izstrāde un pielietojums kombinētai plaša spektra ķīmiskā un bioloģiskā piesārņojuma izpētei, atbalstot prioritārās Bioekonomikas nozares» ietvaros.