links2
Raksts 26.09.2019
Patulīns – kāpēc jāizvairās no bojātiem āboliem Kas ir patulīns? Patulīns ir dabiskas izcelsmes toksīns. Dabiskas izcelsmes toksīni ir sastopami daudzos pārtikas produktos. Piemēram, aļģu toksīni gliemenēs (jūras biotoksīni) un ...
links2
Raksts 25.09.2019
BIOR mājaslapā pieejamas sadaļas par riska komunikāciju un riska novērtēšanu Institūta “BIOR” mājaslapā ir izveidotas jaunas valsts deleģēto funkciju sadaļas par riska komunikāciju un riska novērtēšanu , kur turpmāk būs ...
links2
Raksts 13.09.2019
Zinātniskais institūts „BIOR” no 20. septembra uzsāks lašu un taimiņu vaislas zivju nozveju Lai nodrošinātu zivju resursu ilgtspējību publiski pieejamās ūdenstilpēs, ir izstrādāta valsts programma „Zivju resursu mākslīgās atražošanas rīcības ...
links2
Raksts 10.09.2019
ERAF projekta Nr. 1.1.1.4/17/I/006 ietvaros uzsākti būvniecības darbi pie biroja ēkas jaunbūves un laboratorijas ēkas cokolstāva pārbūves 2017. gada 1. novembrī tika parakstīta vienošanās starp Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un ...
links2
Raksts 10.09.2019
Institūta "BIOR" pētnieks piedalās starptautiskā zinātnieku simpozijā Projekta Nr.1.1.1.2/VIAA/2/18/247 „Ultra-augstas izšķirtspējas masspektrometrija kā efektīvs darbarīks pārtikas piesārņojuma analīzei: jauno analītisko metožu izstrāde un pielietošana reāliem paraugiem” ietvaros vadošais pētnieks Dzintars ...