Kāpēc tas ir svarīgi?
Būtisks aspekts jaunu produktu izstrādē un apritē esošu produktu prezentēšanā tirgū ir uzturvērtības noteikšana. Zinātniskais institūts „BIOR” piedāvā veikt uzturvērtības un enerģētiskās vērtības analīzes un aprēķinus, balstoties uz akreditētām metodēm.
Institūts "BIOR" piedāvā
Kā papildu ieguvumu Jūsu ērtībai mūsu eksperti sagatavos testēšanas pārskatus tabulas veidā, izrēķinot katru parametru 100 gramos produkta.
Katrai produktu grupai ir izveidots pilns testēšanas komplekts ar īpaši izdevīgu cenu, balstoties uz Komisijas Regulas (ES) Nr. 1169/2011 par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem izvirzītajām prasībām.
Konsultējieties ar institūtu "BIOR"
Lai saņemtu sīkāku informāciju, aicinām sazināties ar Pārdošanas nodaļas ekspertiem pa tālruni 67620359 vai e-pastu sales@bior.lv.
UZTURVĒRTĪBA MARĶĒJUMAM
(Rezultātu saņemšanas veidlapa)
PIEZĪMES:
Ja produktam nav pievienota sāls, bet NaCl daudzums aprēķināts pēc formulas Na x 2.5, raksta piezīmi:
*Sāls saturs ir tikai dabīgā nātrija klātbūtnes rezultāts (skat. Regulas (ES) 1169/2011 p. 30 un I piel.);
Nepieciešamības gadījumā sadaļu „Ogļhidrāti” var papildināt ar aili „tostarp polioli” un pievienot ailes ar nosaukumu „Salatrimi” „Spirts (etanols)”, Na, u.c.