Konservu sterilizācijas režīma noteikšana/pārbaude

Dažādu veidu konservu sterilizācijas termiska efekta noteikšana notiek ar 16 kanālu termisko mērījumu iekārtu „E-Val Flex” un programmas nodrošinājumu „ValSuite Pro”. 

Konservu sterilizācijas laikā tiek kontrolēti vairāki parametri: temperatūras iekļūšana un izplatīšanas produktā, temperatūra un spiediens autoklāvā.

Izmantojot iekārtu „E-Val Flex”, ir iespēja noteikt temperatūras izkliedi autoklāvā (aukstākā punkta noteikšana).

„ValSuite"™ programmatūra ļauj veikt iegūto rezultātu apstrādi, saglabājot pilnu informāciju par analīžu norisi. 

Pēc iegūtiem rezultātiem ir iespējams prognozēt optimālo konservu sterilizācijas laiku sterilizācijas režīma izmaiņu dēļ.

Kontakti

Larisa Haritonova
Ķīmijas laboratorijas vecākā eksperte
Tālrunis: +371 26410912
E-pasts: larisa.haritonova@bior.lv