links2
Raksts 30.10.2022
Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam piepildīt savu ...
links2
Raksts 18.07.2022
Ģimenes ēdienkartes plānošana visai nedēļai: vai tas ir vienkārši un kas jāņem vērā? “Kas šodien būs vakariņās?” ir viens no apnicīgākajiem ikdienas rutīnas jautājumiem, kas pārtikas un citu pakalpojumu sadārdzināšanās ...
links2
Raksts 15.06.2022
Informatīvā kampaņa “Eiropa izvēlas drošu pārtiku!” Latvijā norisinās otro gadu Valsts zinātniskais institūts “BIOR” jau otro gadu rīko Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestādes (EFSA) organizētu sabiedrības informēšanas kampaņu par pārtikas drošību ...
links2
Raksts 14.06.2022
Informatīvās kampaņas “Eiropa izvēlas drošu pārtiku!” atklāšanas pasākums Latvijā “Lai priecīga līgošana ar drošu pārtiku – draudzīgu veselībai un maciņam!” Valsts zinātniskais institūts “BIOR” jau otro gadu rīko Eiropas Pārtikas ...
links2
Raksts 24.05.2022
Pēc divu gadu pārtraukuma EFSA un EFSA Fokālo punktu sanāksme norisinājās klātienē Šā gada 18. un 19.maijā pēc divu gadu pārtraukuma EFSA un EFSA Fokālo punktu (FP) koordinatoru sanāksme norisinājās ...